PORTFOLIO. Vakuuta osaamisestasi vaikuttavalla portfoliolla.

Haluatko oppia myymään osaamisesi työnhaussa tai yrittäjänä? Emmi kertoo, miten onnistut siinä vain 4 viikossa.

Emmin suosittu portfoliokurssi tulee nyt ensimmäistä kertaa verkkoon kaikkien saataville! Kurssi on ollut yksi hänen suosituimmista yliopistokursseistaan jo yli kymmenen vuoden ajan. Emmi on auttanut vuosien ajan lukemattomia valmistuvia taiteilijoita kehittelemänsä erityisen menetelmän avulla. Ja nyt se on meidän saatavillamme!

Olen niin iloinen, että saimme Emmin vetämään meille juuri tämän valmennuksen! Hän on valtavan valovoimainen ja taitava kouluttaja! Emmin asiantuntijuus portfolioista, brändäyksestä ja uraohjauksesta on timanttia.

Emmi on toiminut toistakymmentä vuotta portfoliovalmentajana ja suunnitteluteknologian yliopisto-opettajana Lapin yliopistossa. Siellä hän uraohjaa palvelumuotoilun, teollisen muotoilun, valokuvauksen, vaatetus- ja tekstiilisuunnittelun, audiovisuaalisen mediakulttuurin, pelisuunnittelun, kuvataidekasvatuksen ja graafisen suunnittelun korkeakouluopiskelijoita.

Portfoliokurssi taipuu moneksi. Se sopii paitsi edellä mainittuihin muotoiluun, suunnitteluun ja taideaineisiin myös oikeastaan mihin tahansa kulttuurin alaan. Yllättävän monenlaista osaamista voi esittää visuaalisesti erilaisten kaavioiden, piirrosten ja havainnollistavien kuvien kautta.

Kurssilla opit, miten tunnistat, sanoitat ja visualisoit omaa osamistasi. Miten erotut muiden hakijoiden tai palveluntarjoajien joukosta. Kurssin jälkeen sinulla on brändilause ja osaat hyödyntää sitä osaamisesi myynnissä, markkinoinnissa ja viestinnässä.

Kurssi on virtuaalinen, mutta se sisältää viikoittaiset kyselytunnit Emmin kanssa. Näin saat varmistettua, että olet ymmärtänyt kaiken oikein ja pääset kysymään mieltä askarruttavia kysymyksiä suoraan gurulta itseltään.

Koska lanseeraamme kurssin nyt ensimmäistä kertaa, sinulla on ainutkertainen mahdollisuus saada tämä arvokas kokonaisuus ihan pöyristyttävän edullisesti, 50 % alennuksella hinnasta, joka on jo valmiiksi tingattu kulttuurityön tekijöiden kukkarolle sopivaksi.

Perustajahinta on voimassa 14.10. asti.

Kurssin aloituswebinaari on 17.10.2022 klo 17.00

Ryhdy perustajajäseneksi ja saat kurssin puoleen hintaan. Tilaisuus on ainutkertainen, sillä tarjous ei tule toistumaan enää koskaan. Paikkoja rajoitetusti!

Kaipaatko itsevarmuutta työnhakuun ja oman osaamisen myymiseen?

Emmi auttaa. Takuulla.

Erotu työnhakijana asiantuntijabrändillä!

Intohiomon tarjoama Emmi Harjuniemen valmennus ”Portfolio. Vakuuta osaamisestasi vaikuttavalla portfoliolla.” on neljän viikon mittainen intensiivikurssi.

Saat maanantaisin käyttöösi viikon materiaalit ja tehtävät, jotka saat suorittaa vapaasti omassa tahdissasi viikon aikana. Sinulla on lisäksi mahdollisuus tavata Emmiä viikottaisilla kyselytunneilla.

Valmennus koostuu kuudesta osiosta:

 • Aloituswebinaari
 • Viikko 1: Portfolio tutuksi ja suuntaviivat tekemiselle
 • Viikko 2: Oman osaamisen tunnistaminen ja brändi
 • Viikko 3: Portfolion visuaalinen ilme – värit, tunnelmat, rakenne ja asettelu
 • Viikko 4: Portfolion sisältö – mitä, missä ja miten?
 • Bonus

Kurssin materiaali jää käyttöösi kuudeksi kuukaudeksi kurssin päättymisen jälkeen. Muut sopimusehdot löydät täältä.

Kurssilta saat mukaasi:

 • Toimivan portfolion
 • Osaamiskartan
 • Brändilauseen
 • Brändivärit
 • Myyntilauseen ja ajatuksen kohderyhmästä
 • Portfolion kanssa yhteensopivan ansioluettelon ja hakemuspohjan
 • Itsevarmuuden siitä, että tunnet portfolion tekemisen perusteet, ja että osaat valikoida näytille juuri oikeat työt oikeassa järjestyksessä ja kirjoittaa osaamisesi auki
 • Tiedon siitä, minne portfolio kannattaa rakentaa ja missä muodoissa

Mikä on portfolio?

Portfolio, tuttujen kesken ansiokansio, on paikka, jonne kokoat näytille tarkoin valikoidut työsi, jotka ilmentävät kaikista parhaiten osaamistasi, ja jotka luovat sille samalla yhtenäisen ilmeen. Portfolion on hyvä olla muodoltaan joustava siten, että sitä saa tarvittaessa räätälöityä eri tarkoituksiin.

Portfolio auttaa myymään osaamistasi niin työn, opiskelupaikan tai apurahan hakijana kuin kulttuuriyrittäjänäkin.

Portfolion ehdoton etu on se, että siitä saa rakennettua tavanomaista ansioluetteloa vakuuttavamman. Työnantaja, yhteistyötaho, rahoittaja tai asiakas saa nopealla silmäyksellä käsityksen brändistäsi ja siitä, mihin pystyt. Pelkkä luettelo saavutuksista ja tutkintonimikkeistä kun ei oikeastaan kerro vielä mitään.

Vaikuttavan portfolion taika onkin juuri onnistuneessa osaamisen visualisoinnissa. Emmillä on asiantuntemusta niin sähköisistä ja interaktiivisista portfolioista kuin portfoliosivustoista ja videoportfolioistakin.

Mikä on unelmatyöpaikkasi? Kuka on unelma-asiakkaasi? Tarvitsetko mahtavalle visiollesi rahoittajia, sijoittajia tai sponsoreita? Haaveiletko alan vaihdosta tai opiskelupaikasta? Tavoitteletko ylennystä tai palkankorotusta?

Vaikuttava portfolio parantaa huomattavasti mahdollisuuksiasi toteuttaa unelmasi.

Tyypilliset portfoliohaasteet

Vaivaako sinua huijarisyndrooma tai oletko sokea omalle asiantuntijuudellesi? Tai onko sinulla muuten vaan haasteita tunnistaa ja sanoittaa osaamistasi?

Et ole yksin. Tämä on yleinen haaste etenkin kulttuurityössä, jossa osaaminen on vaikeammin kuvailtavissa kuin monessa konkreettisemmassa ja helpommin mitattavassa työssä. Monilla erityisosaajilla on hämärtynyt käsitys siitä, mitä muut eivät osaa. Tällöin omaa asiantuntijuutta voi olla vaikeaa tunnistaa.

Vai onko haastavinta ennemminkin se, että tiedät osaavasi vaikka mitä, muttet hahmota, mitä osaamisellasi tekisit, tai et osaa valita, mitä taitoja ja osaamista tulisi nostaa esiin.

Tai kenties et aivan ymmärrä, mitä osaaminen edes tarkoittaa ja mistä kaikesta se koostuu.

Tai tiedät, mitä taitoa haluat myydä, muttet tiedä miten sen käytännössä tekisit. Miten portfolio kannattaisi kasata, jotta se olisi mahdollisimman vaikuttava? Miten osaaminen pitäisi sanoittaa? Ja minne portfolio kannattaisi rakentaa?

Emmin kaava on tehokas ja sen ovat testanneet käytännössä lukuisat hänen opiskelijoistaan ja valmennettavistaan. Joten tiedämme, että se toimii. Mutta, mikä parasta: Teet tämän kaiken helposti! Emmi tekee ikioman vaikuttavan portfoliosi rakentamisesta sinulle kevyttä ja yksinkertaista. Saat selkeät askeleet ja konkreettiset ohjeet jokaiseen vaiheeseen.

Hän on ohjannut satoja korkeastikoulutettuja kulttuurityöntekijöitä rakentamaan toimivat portfoliot näiden samaisten tehtävien ja käytännön vinkkien avulla. Mitä kannattaa tehdä ja mitä ehdottomasti tulisi välttää! Miten portfoliostasi tulee upea ja sinun näköisesi.

Varmistamme onnistumisesi sillä, että pääset kurssin ajan virtuaalivalmennuksen lisäksi tapaamaan Emmiä viikottaisille kyselytunneille.

 • Erotu työnhakijana asiantuntijabrändillä!
 • Tee vaikutus opiskelijavalinnassa!
 • Vakuuta asiakkaat siitä, että he haluavat juuri sinut!
 • Osoita rahoittajalle, että sinun visioosi kannattaa panostaa!
 • Ja tee tämä kaikki itsevarmuudella, vain neljässä viikossa!

Vakuuta heidät siitä, että juuri sinä olet heidän etsimänsä tekijä

Täysi tyytyväisyystakuu!

Emmin ohjeilla portfoliostasi tulee taatusti toimiva, vaikuttava ja vakuuttava. Olemme tästä niin varmoja, että annamme sinulle 14 päivän täyden peruutusoikeuden.

Ryhdy siis riskittä perustajajäseneksi ja pääset ensimmäisten joukossa käsiksi tähän upouuteen verkkokurssiin!

Haluatko tutustua Emmiin paremmin?

Emmi on puuhakas ja meneväinen, joten hänen ansioitaan ja menemisiään on mukava seurailla. Suosittelen lukemaan hänen kirjoituksiaan esimerkiksi sosiaalisen median kanavissa.

Voit tutustua Emmin Linkkari-tiliin täällä ja vaikka verkostoitua hänen kanssaan jo ennen kurssille tuloa. Käy ihmeessä nappaamassa myös Emmin ilmaiset vinkit portfolion tekoon Emmin PortfolioAkatemian blogista täältä.

Ota myös seurantaan Emmin Instagram tili täällä. Sieltäkin löytyy kirjoituksia asiantuntijabrändäämisestä ja osaamisen tunnistamisesta.

Käy myös kurkkaamassa Emmin oma näyteportfolio, jonka avulla Emmi sai opiskelupaikan palvelumuotoilun maisteriohjelmasta.

Mielessä lahjakortti?

Tunnetko taiteilijan, joka tarvitsee tukea ja kannustusta? Ryhdy perustajajäseneksi ja anna hänelle lahjaksi Emmin portfoliokurssi. Jos haluat ostaa lahjakortin, ota minuun yhteyttä suvi@indome.fi ja kerron, miten se onnistuu.


Entä, jos se olisikin mahdollista?