kehut.

Mitä opiskelijani ja valmennettavani minusta sanovat?

”Kurssi oli todellakin hyödyllinen! Suoraan käytäntöön tähtäävää työelämätaitoa! Perehtyneisyytesi aiheeseen tuli hyvin esille ja olit suunnitellut kaiken tosi hyvin. Myös opetustuokiot ja keskustelut väitöskirjasi pohjalta olivat antoisia.

Oli myös kiva, että jaksoit laittaa henkilökohtaista palautetta ja kannustusta. Se on harvinainen laji yliopistotasolla. Kurssi johdatteli minua pohdiskelemaan melko syvällisestikin omaa työuraani.”

Opiskelija 1
Turun yliopisto 2019

Olin kuullut kehuja ja kuitenkin odotukset ylittyivät. Kurssin sisällössä tuli paljon uutta ja tärkeää tietoa. Hyvin paljon tuli hiljaista tietoa. Itse taiteen alalla olevana en ole ajatellut ennen niin tieteellisesti. Tässä kohtaa sain erityisesti uutta asiaa. Kurssin ilmapiiri ja opettaja olivat kannustavia ja opin, ettei tarvitsisi niin vähätellä itseään.”

Opiskelija 2
Turun yliopisto 2019

”Opin paljon uutta ja tämä oli ehdottomasti yksi hyödyllisimmistä kursseista, mitä olen vähään aikaan käynyt. Ajattelin hakemuksen teon aluksi olevan vaikeaa, mutta mitä enemmän aiheesta oppi, sitä helpompi sitä oli kirjoittaa. Koen, että kurssista on tulevaisuudessa itselleni paljon hyötyä.”

Opiskelija 3
Turun yliopisto 2019

”Olen sivuaineessani, Kulttuurituotannon suunnittelussa, tutustunut hyvin pintapuolisesti apurahoihin. Lähinnä tiesin, että sellaisia on olemassa. Parissa viikossa olen kuitenkin oppinut hyvin paljon apurahojen antajista, saajista sekä hakemisesta ja tullut paljon varmemmaksi omasta positiostani apurahakentällä. Lisäksi oon entistä varmempi siitä, että haluan töihin kulttuurikentälle, koska tää on just sellaista, mitä haluan tehdä työssäni.”

Opiskelija 4
Turun yliopisto 2019

”Kurssin myötä tuli hyviä muistutuksia itsensä johtamiseen liittyen. Myös kurssin aikana jaettu oikeaoppinen hiljainen tieto on mielestäni arvokasta. Koen, että osaamiseni on vahvistunut.”

Opiskelija 5
Turun yliopisto 2019

”Vertaisarvioinnin anti yllätti minut positiivisesti Olen kirjoittanut kymmeniä apurahahakemuksia erilaisten yhteisöiden, organisaatioiden ja työryhmien nimissä, mutta koskaan ei ole ollut tilaisuutta saada palautetta näin monelta lukijalta kuin tällä kurssilla. Kurssi avasi uusia näkökulmia ja vahvisti aiempaa osaamista.”

Opiskelija 6
Turun yliopisto

”Sinulla on selkeä opetustyyli ja Prezit täydensivät luento-osuuksia hyvin. Opetus oli myös mukavan vuorovaikutteista ja toiminnallista. 🙂

Kurssi oli käytännönläheinen ja eteni johdonmukaisesti. Pidin siitä, että hakemusta työstettiin sekä opetuskerroilla että itsenäisesti. Erityisen hyvää oli myös se, että hakemuksesta sai välissä palautetta, jonka jälkeen sitä sai vielä viilata. Tällainen toimisi varmasti muillakin kursseilla, ja lopputyöt olisivat monin verroin parempia! Myös vertaisarviointi ja keskustelut olivat antoisia.”

Opiskelija 7
Turun yliopisto 2019

Mitä yhteistyötahoni minusta sanovat?

”Olen saanut tehdä yhteistyötä Suvin kanssa pitkään. Hänen vaikuttavuutta ja sen arvioimista käsittelevä väitöstutkimuksensa on jatkuvasti ajankohtainen.

Suvi on vahva ja monipuolinen asiantuntija, joka myös päivittää asiantuntemustaan jatkuvasti. Hän on hyvä esiintyjä ja kouluttaja. Suvi osaa esittää asiansa mielenkiintoisella ja luovalla tavalla kuulijoiden tarpeet huomioiden ja heitä kuunnellen. Hänen vuorovaikutustaitonsa ovat erinomaiset ja huumorintajunsa pettämätön.”

Johtaja Harri Peltoniemi
Kansallisen koulutuksen arviointikeskus Karvi

”When I think of a naturally-gifted public speaker, I automatically think of Suvi. She is a speaker who can captivate any audience with her contagious enthusiasm and down-to-earth personality.

Her ingenuity, creativity and passion are evident in everything she does. She inspires me to push my presentation skills further. As a PhD student I have learnt a great deal from Suvi.”

Piia Pentti
Väitöstutkija

”Suvi on ammattitaitoinen ja ahkera, asiastaan aidosti innostunut ja muita innostava, uutta kokeileva utelias tutkija ja opettaja, joka aina vie aloittamansa projektin loppuun.”

Outi Tuomi-Nikula
Emeritaprofessori

”Olen toiminut Suvi Heikkilän mentorina. Lukuisten keskustelujemme aikana olen tullut vakuuttuneeksi hänen monipuolisesta ammattitaidostaan. Hän pystyy määrätietoiseen tavoitteelliseen toimintaan.

Uskon, että näillä kyvyillään Suvi Heikkilä kykenee auttamaan niin yksityisiä henkilöitä kuin yrityksiäkin toimintojensa kehittämisessä.”

Matti Linnainmaa
Kauppaneuvos

”Suosittelen Intohiomoa kaikille organisaatiolle, jotka etsivät taide- ja kulttuurialaan erikoistunutta luennoitsijaa. Intohiomo toteutti luentosarjan Työkaluja luovien alojen työllistymisen tueksi hankkeeseen, jossa keskitymme visuaalisten alojen osaajien työllistämisen parantamiseen. Asiakkaamme olivat innostuneita luovuudella toteutetuista sisällöistä ja hyötyivät luentojen realistisesta sekä pätevästä ja asiantuntevasta otteesta.”

Eeva al-Khazaali
Taiteesta työtä -hanketyöntekijä
Kulttuurivoimala – Culture Power Station ry

Haluatko sinäkin päästä tähän upeaan galleriaan?! Oletko aina toivonut pääseväsi kehumaan minua julkisesti?

Laita minulle suositusteksti ja valokuvasi osoitteeseen suvi@indome.fi, niin katsotaan, mitä voin tehdä asialle.